Pop-ups

donderdag 29 oktober 2009 | Column | archief
Ik heb pop ups op mn computer. Schermpjes die opeens verschijnen om reclame te maken voor dingen waar ik niet om gevraagd heb. Het is begonnen met het downloaden van iets. Ik downloadde wat ik down te loaden had en opeens had ik een extra toolbar op mn websurfer

Nu ben ik niet voor 1 gat te vangen dus ik localiseerde de downloads van de toolbar op mn harddisc en delete ze. Ik startte de computer opnieuw op maar de toolbar zat er nog steeds, en ik besloot dat ik ermee kon leven. Sommige mensen raken een been kwijt, of een relatie, sommige mensen krijgen een bochel of schoonouders, ik een toolbar. Het leven was me welgezind. Alleen had de toolbar een pop-up-blocker. En dat was lastig als ik een attachment uit een e-mail wilde openen. Dus zette ik de pop-up-blocker uit. En nu heb ik pop-ups. Pop-ups die ik niet had voordat ik de toolbar had. Dus die pop-up-blocker blokkeert alleen pop-ups die ik anders nooit gehad had. 

Nu heb ik ondertussen ook met mn pop-ups leren leven maar ik maak me zorgen. Eerst leer je leven met een toolbar, daarna met pop-ups, waar ligt de grens?

Archief

blijf op de hoogte van ernst